Ga naar de pagina-inhoud

Justitiepaleis Brussel

Hoe

Hoe bieden?

Indien u een bod wenst uit te brengen dient u tijdens de verkoop uw hand op te steken of de gerechtsdeurwaarder/roeper teken te geven dat u wenst te bieden. De gerechtsdeurwaarder beslist over het aanvaarden van het bod. Hij alleen beslist onmiddellijk over mogelijke betwistingen die zich tijdens de verkoop zouden voordoen.

Hoe betalen?

Er wordt onmiddellijk na de toewijs van het goed om betaling in baar geld gevraagd. Na betaling ontvangt u een betalingsbewijs waarmee u het gekochte goed later kan afhalen. Indien u een goed heeft gekocht en u kan niet onmiddellijk betalen zal het goed opnieuw te koop worden gesteld. Een eventuele minderwaarde zal door de eerste koper (rouwkoper) dienen betaald te worden.

Krachtens de wet inzake het witwassen van geld aanvaardt de veilingzaal geen cash betaling vanaf 3.000 €.

Indien de prijs niet hoger is dan 3.000 €  kan de de klant cash betalen. Indien de prijs hoger of gelijk aan 3.000 € is, is cash betaling niet mogelijk.

Bovendien is betaling via bancontact pas mogelijk vanaf 25€.

Hoe krijg ik de goederen?

Na betaling ontvangt u een betalingsbewijs. De dag na de verkoop tussen 9 u en 11.30 u dienen de goederen afgehaald te worden door de koper van de goederen in het bezit van het betalingsbewijs.

Volgende verkoop

Donderdag 28 januari 13:00u

Agenda

  • Donderdag 28 januari 13:00u

Het spijt ons dat we onze verkoop moeten opschorten tot 31/1/2021.

Blijf op de hoogte met onze email alerts!

algemene voorwaarden

Locatie

Klein Eiland 9, 1070 Anderlecht
T. 02/513.34.47
F. 02/502.42.25
info@verkoopzaalbrussel.be